HomeTrainer – Direct Mount eller Rulle

HomeTrainere er blever en helårs dille, og derfor kan man starte med at sige at Hometrainere ikke længere er en dille. Direct Mount Hometrainere som du kan se billede af her nedenunder 

Er kommet ned i pris og produkterne er samtidig højnet i kvalitet. Realismen og følelsen at cykle på en ægte cykel er der næsten. Med tilhørende software som ligeledes har taget et stort step up, særligt softwaren ZWIFT – har Hometraineren vundet stor popularitet.

Tiden hvor det var kedeligt at sidde indendørs og træne er forbi. De gamle rullebånd og snap-hometrainere er yt. Med mindre vi taler om opvarmning.

HomeTrainer Rullebånd

De mange forskellige softwares tilbyder en realisme p.g.a. af målingen af cadence, watt, fart og stigningsprocenter som ikke kan simuleres med de gamle rullebånd. Disse features når du med en “direct-mount” hometrainer hvor du altså sætter cyklen op i, og skifter gear m.v. som på en almindelig cykel! Man kan også finde el løbehjul her.

Eksempler på software til Hometrainere kan du se nedenfor. I øjeblikket er ZWIFT klart det mest hypede pg.a. af dets nærmest computerspils agtige tilgang til træningen.